NATO me urim të veçantë: Bashkohuni festës së aleatit tonë, Shqipërisë

Shumica e shteteve të botës kanë uruar sot shtetin e Shqipërisë për 28 nëntor, në mesin e tyre edhe shtetet më të fuqishme të botës.


Mirëpo, një urim i veçantë shtetit shqiptar i ka ardhur sot edhe nga Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut, NATO.

NATO ka uruar shtetin e Shqipërisë për 28 nëntor përmes Twitter dhe ku kanë postuar një fotografi të një ushtari shqiptar.

Ata kanë shkruar se që të gjithë t’i bashkohen festës së aleatit të tyre.