Projekti i Unazës së Re, shembet banesa e dytë në Shkozë

Inspektorati i Mbrojtjes së Territorit ka shembur në orët e para të mëngjesit të sotëm banesën e dytë në Shkozë, ndërkohë që vijon aksioni për shembjen e një banese tjetër.


Banorët kanë krijuar tensione duke kundërshtuar aksionin pasi ata kërkojnë dëmshpërblim, ndërsa e gjithë zona është rrethuar nga policia dhe FNSH, për të garantuar mbarëvajtjen e aksionit.

Banesat preken nga devijimi i Lanës në kuadër të projektit të Unazës së Re.

Një ditë më parë u shemb edhe një banesë tjetër, pavarësisht kundërshtimit të banorëve.

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë kanë rrethuar zonën ku IKMT ka vijuar aksioni për shembjen e banesave që preken nga projekti i Unazës së Re.