Protestë para Ambasadës Holandeze: Turp, i hoqët vizat për shqiptarët

 

Rrethohet me policë Ambasada Holandeze në Tiranë, pas vendimit të Parlamentit të atij vendi për rikthimin e vizave me Shqipërinë.


Ne këto foto të shkrepura nga LSA mund te shihni se çfarë po ndodh para godinës së ambasadës së Holandës ne Tiranë, në kuadër të marrjes së masave nga ana e policisë për garantimin e rendit dhe të sigurisë.

Njoftimi për protestën

Protestë të Shtunën Ora 11:00-11:30 para Ambasadës së Holandës në Tiranë:
TURP! Jo Viza për Shqiptarët por për Qeveritarët e Pushtetit të “MJAFT” & SOROS që na sollën të gjitha Qeveritë Holandeze nga viti 2003 e deri më sot!
Sps MAFJEN SHQIPTARE në Holandë nuk e pollën shqiptarët por Mafia Qeveritare Soros me sponsorizimin zyrtar të Qeverive Holandeze!

ambasada holandeze
ambasada holandeze1
ambasada holandeze2
ambasada holandeze3
ambasada holandeze4
ambasada holandeze5
ambasada holandeze6