Rama uron Fitër Bajramin me xhaminë e Et’hem Beut: Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë me ju

Kryeministri Edi Rama ka ururar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit me një foto nga xhamia e Et’hem Bej në Tiranë.


Në foto shkruhet: ”Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë me ju”.

Ndryshe nga vitet e tjera, falja e Namazit do të kryhet vetëm në xhami dhe jo në sheshe për shkak të pandemisë.

Publiée par Edi Rama sur Samedi 23 mai 2020