Tërmet në Shqipëri

IGJEUM bën me dije se lëkundja është regjistruar në orët e para të mëngjesit të sotëm dhe ka pasur epiqendër në Pajun, zonë që ndodhet 15 kilometër në Perëndim të Elbasanit.


Sipas të dhënave të matura nga IGJEUM, për fat lëkundja nuk ka qenë shumë e fortë.

Ka qenë në thellësi 28 kilometër dhe me magnitudë 2.8 .

TË DHËNAT

Data: 09/05/2019

Ora: 00:26:20

M=2.8

Place: Pajun, 15 Km P Elbasan

40.1° N, 20° E

Thellësia: 28 KM