Tërmet në Shqipëri

Një tjetër lëkundje tërmeti është regjistruar mëngjesin e sotëm në vend. Sipas IGJEUM, lëkundja është regjistruar në Gjorm, 20 Km ne juglindje te Vlorës.


Sipas të dhënave, tërmeti ka pasur një magnitude të vogël, 2.2 dhe nuk ka asnjë raportim për dëme.

Të dhënat e IGJEUM

Data: 06/04/2019

Ora: 01:22:25

M=2.2

Place: Gjorm, 20 Km J-L Vlore

40.32° N, 19.63° E

Thellësia: 9 KM