Vlorë, plazh edhe në mes të tetorit

Temperaturat e larta mbi 25 gradë celcius të cilat po shoqërojnë muajin tetor kanë bërë që pushimet në qytetin e Vlorës të zgjasin përtej sezonit.


Kryesisht janë pushues nga Kosova, Maqedonia e Veriut etj, të cilët kanë zgjedhur që të kalojnë disa ditë në qetësinë e bregdetit të Vlorës dhe të shfrytëzojnë edhe çmimet e favorshme.

Bregdeti i Vlorës këtë fundjavë vjeshte është frekuentuar jo vetëm nga vlonjatët, por edhe nga pushues të ardhur kryesisht nga Kosova, Maqedonia e Veriut etj.

Për ta, kjo është koha më e bukur për të pushuar pasi ka qetësi dhe çmimet janë më të favorshme.

“Sa është koha e mirë duhet ta shfrytëzojë njeriu. Unë jam nga Prishtina. Nga Maqedonia kam parë shumë”

“Është një ujë i mrekullueshëm”

“Uji është i pastër, më pelqen jashtë mase”

Temperaturat e larta mbi 25 gradë celsius të cilat po shoqërojnë muajin tetor kanë bërë që pushimet në qytetin e Vlorës të zgjasin përtej sezonit turistik.

Me sa duket plazhi do të vijojë deri në fund të muajit pasi moti do të sjellë temperature të larta.