Alaba: Unë jam në Real Madrid për të qenë unë, jo për ta krahasuar veten me të tjerët

Real Madrid ka prezantuar David Alaba këtë të mërkurë, me austriakun duke shpjeguar pse ai donte të vinte në klubin e kryeqytetit.


Alaba do ta marrë përsipër atë fanellë të veshur me fanellën numrin 4 që la Sergio Ramos, por ai nuk dëshiron ta krahasojë veten me ish-kapitenin.

“Unë fola me klubin për këtë,” tha ai në konferencën e tij hyrëse për shtyp në lidhje me fanellën numrin 4″.

“Ata më ofruan atë numër. Unë nuk mendoj se kishte ndonjë tjetër”.

“Unë e di se çfarë do të thotë numri për klubin dhe kjo më motivon. Ai përfaqëson forcë dhe udhëheqje. Unë dua të jap gjithçka për këtë numër”, theksoi Alaba.

Austriaku tha se nuk ka ardhur te Real Madridi për t’u krahasuar me të tjerët, shkruan Marca.

“Unë nuk kam ardhur këtu për të krahasuar veten me të tjerët. Unë jam David Alaba dhe do të vazhdoj të jem David Alaba. Unë do të jem vetvetja”.