Anulohet ndeshja Maqedoni-Kosovë

Koronavirusi tashmë ka përfshirë shumicën e vendeve të botës.


Aktualisht shumë ndeshje futbolli janë anuluar, madje edhe disa nga kampionatet më të mëdha evropiane kanë marrë vendimin që të pezullojnë misionin e tyre, shkruan IndeksOnline.

Edhe FIFA, gjatë mbrëmjes së sotme ka dalur me një komunikatë zyrtare për media.

Ku ndër tjerash është vendosur që të anulohen të gjitha garat e futbollit, kështu duke lutur klubet që të mos i lëshojnë lojtarët për ndeshjet ndërkombëtare.

Kjo do të thotë, se edhe ndeshja ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovës edhe zyrtarisht është anuluar.