Evropa Liga kujton ndërhyrjen fantastike të Lorik Canës me Marseille: E hëna motivuese

Faqja zyrtare e Evropa Ligës në ‘Twitter’ u ka kujtuar tifozëve momentin e ndërhyrjes së Lorik Canës.


Cana ishte njeriu kryesor i Marseille gjatë vitit 2008-09, madje dhe ishte kapiten i skuadrës në disa ndeshje, shkruan Reporteri.net

Kështu, Evropa Liga në videon e publikuar ka shkuar: E hëna motivuese.