Ferdinand ka një kërkesë: A më ndihmon dikush se si t’i mësoj fëmijët nga shtëpia

Pandemia koronavirus, ka prekur të gjitha shtetet e botë, me këtë edhe Anglinë, ku tashmë shkollat dhe çdo aktivitet tjetër është mbyllur.


Përveç shkolla edhe aktivitetet sportive janë ndaluar, deri në njoftimin e radhës, e njeriu më i shqetësuar për përhapjen e këtij virusi është legjenda e Man United, Rio Ferdinand, shkruan Reporteri.net.

Ferdinand, thotë se shqetësohet për fëmijet, dhe kërkon nga njerëzit se nëse dijnë ndonjë program se si të mësojnë ata nga shtëpia.

“Mbyllja e shkollave si rezultat i pandemisë COVID19 më kanë shqetësuar! A e di dikush  ndonjë mjet në internet që unë mund ta përdori për të ndihmuar fëmijët e mi të mësojnë. Dhe këtë le ta bën çdo prind”, shkroi Ferdinand në “Twitter”.

Kujtojmë se edhe Premierliga ka pezulluar aktivitetin sportiv për një kohë ende të pacaktuar.