JEMI NJË: Në Tiranë shikohen Kosova dhe Shqipëria në të njëjtën kohë

Se shqiptarët janë vëllezër më së miri e sqaron kjo foto, në të cilën shihen dy ekrane ku në njërin është ndeshja e Kosovës e në tjetrën e Shqipërisë.


Pra tifozët në Tiranë nuk e kanë harruar as Kosovën.

Dy skuadrat tona arritën të siguronin fitore, Kosova me rezultat 2-0 ndërsa Shqipëria me rezultat 4-0.