Momenti kur nëna e Piques sillet ashpër me Shakiran

Në rrjetet sociale po bën bujë një video ku shihet Shakira bashkë me Pique dhe nënën e tij.

Pamja, e cila raportohe të jetë e vite më parë nuk është aspak e këndshme.

Aty shihej se si nëna e Piques shtrëngon këngëtaren dhe më pas i bën me gisht që të hesht.

Pranë tyre gjendej edhe Pique, i cili nuk reagon fare.