Momenti kur një person godet me “shuplakë” Granit Xhakën gjatë një ahengu

Granit Xhaka, Meda dhe Korab Shaqiri kishin organizuar një mbrëmje fantastike në Londër në vitin 2019.


Teksa dyshja po argëtonte shqiptaret në mbrëmjen e mbajtur, paratë në drejtim të tyre nuk munguan, ku dyshemeja pranë tyre ishte mbuluar e tëra.

Megjithatë, në një moment kishte ndodhur një veprim shumë i pakëndshëm teksa Xhaka ishte goditur me shuplakë nga një person që ishte pjesëmarrës në atë mbrëmje muzikore.

Reagimi ishte i madh nga të gjithë akterët e tjerë që ishin pjesë e asaj mbrëmje.

Pamjet nga ky moment: