Presidenti i Crvena Zvezdes ka lidhje me Milan Radojqiqin

Zvezdan Terziq, president i klubit futbollistik Crvena Zvedës ka lidhje të afërta më Milan Radojqiqin, biznesmenin famëkeq nga veriu i Kosovës, që Prishtina kërkon ta arrestojë lidhur me vrasjen e Oliver Ivanoviqin raporton Portali.info


Biznesmeni që kontrollon partinë Lista Serbe është parë bashkë me presidentin e ekipit serb në hapje të një ndeshje futbolli në Serbi mes Trepçës dhe Crvena Zvedës.

Dite më parë Terziq nuk ka mundur të hyjë në Malin e Zi pasi që edhe autoritetet atje ia kanë ndaluar atë.
Sipas autoriteteve malazeze Terziq është i lidhur me rrjete kriminale.
Mali i Zi bëhet vendi i dytë i rajonit që i ndalon hyrjen presidentit të Crvena Zvezdës.

Ditë më parë autoritetet e Kosovës kanë vepruar ngjashëm. Por akti i ndalimit nga ana kosovare ishte interpretuar nga mediat dhe opinioni serb si veprim politik.
Ekipi i futbollit Crvena Zvezda gjithmonë ka shërbyer si strehë e njerëzve të fuqishëm të lidhur me BIA-në, politikën dhe biznesin serb qysh prej kohës së Arkanit.