Rast i rrallë: Njihuni me klubin kosovar ku 27 lojtarë kanë të njëjtin mbiemër

Kur përmendet mbiemri Dërmaku, të gjithë lojtarët kthejnë kokën.


Kjo është veçantia e skuadrës së Besës nga Shipashnica e Kamenicës, që në përbërjen e saj ka plot 27 lojtarë me të njëjtin mbiemër, nga 31 sa përbëjnë të gjithë skuadrën.

Madje edhe trajneri i skuadrës, Granti ka të njëjtin mbiemër. Diçka e veçantë kjo, që nuk është hasur më parë në ndonjë klub tjetër shqiptar, apo edhe të huaj.

Në këtë klub që mbiemri më i dëgjuar është Dërmaku, trajneri tregon se a e ka të vështirë të komunikoj me futbollistët në stërvitje dhe përgjatë lojës dhe si i thërret ata.

Më poshtë keni storien që e ka realizuar RTV Dukagjini rreth këtij që ka 27 futbollistë me mbiemrin Dërmaku.