Ronaldo injoron një nga një mediat serbe

Cristiano Ronaldo, kapiteni i ekipit kombëtar të Portugalisë, duhej të linte ndeshjen me Serbinë në minutën e 30-të për shkak të lëndimit.


Sipas B92, futbollisti i Juventusit pas ndeshjes u tha gazetarëve se do të pushonte për dy deri tre javë.

Gjithashtu, Ronaldo nuk donte të fliste për mediat serbe, duke i injoruar totalisht mediumet e fqinjëve tanë verior.

Një nga lojtarët më të mirë në botë komentoi situatën nga 73 minuta, kur gjyqtari Simon Marcinac gjykoi penalti për Portugalinë dhe më pas, pas intervenimit të anësorit, ndryshoi vendimin.

Megjithëse në momentin e parë nuk ishte e qartë se çfarë ndodhi, më vonë u konstatua se topi e goditi Rukavinën fillimisht në kokë dhe më pas në dorë, gjë që e kishte vërejtur gjyqtari i vijës, Pavel Sokolnicki. Ndryshe, portugezi më pas deklaroi se gjyqtari “pranoi se kishte gabuar”./Reporteri.net/