UEFA del me njoftim zyrtar pas shpërbërjes së Superligës Evropiane

Shtëpia më e madhe e futbollit evropian, UEFa ka dalë me komunikatë zyrtare pas shpërbërjes së Superligës Evropiane.


UEFA i është gëzuar lajmit se nuk do të jetësohet projekti i paralajmëruar nga e diela e javës së kaluar.

“E kam thënë edhe dje se mirë të pranohet se është bërë një gabim dhe ato klube bënë një gabim të madh”, ka thënë kreu i futbollit evropian.

“Gjëja më me rëndësi është tani se ne shkojmë përpara, do të rindertojmë unitetin dhe do të shijojmë lojën së bashku si më parë”, ka përfunduar Presidenti i UEFA-s, Aleksander Ceferin.