Valdes kthehet në Barcelonë

Kthimi i Víctor Valdés në FC Barcelona ka qenë një thashetheme që kur Joan Laporta u shfaq në zgjedhjet presidenciale, por duket se ai nuk e kishte vendosur deri më tani.


Ish-portieri katalan më në fund ka rënë dakord të kthehet në klub për të trajneru portier tw akademisë.

Ai është një nga portierët më të mirë që kanë kaluar nëpër Camp Nou dhe ka shumë përvojë për të trajnuar të rinjtë.

Sipas Sport, Valdés do të jetë i ngarkuar me trajnimin e portierëve të La Masía pasi klubi e konsideron atë si një nga më të kualifikuarit për të transmetuar ADN e Barçës te portierët e saj.