Do të dish si është në shtrat? Ju zbulojmë disa nga gjestet që e tregojnë

A është e mundur për të gjetur se çfarë lloj personi je në shtrat? Është tepër e thjeshtë për ekspertët…Rrobat tona, sjelljet, stili, oreksi dhe gjuha e trupit janë të gjitha simbole se sa seksual ne jemi dhe për këtë arsye janë edhe tregues i mirë se si ne kemi të ngjarë të sillemi në shtrat.


Ja se si ta vësh re një person në pak sekonda:

Si ata hanë

Një oreks i mirë zakonisht do të thotë se ata kanë një epsh në mëngjes për të bërë dashuri.

Si ata flasin

Nëse ata flasin me një zë monoton dhe ndryshojnë shprehjet e fytyrës një herë në orë, ata janë të mërzitshëm në shtrat. Personat e shkathët janë plotë jetë dhe pasion.

Sa janë të shoqërueshëm

Si një rregull i përgjithshëm, sa më i aftë të jetë në shoqëri personi, aq më shumë të ngjarë të jetë një komunikues i mirë në shtrat.

Si ata prekin të tjerët

A janë ata bujar me të dashurit e tyre? Njerëzit të cilët janë të ngurtë duke e mbajtur të gjithë hapësirën në gjatësinë e krahut, nuk janë zakonisht të hapur për intimitet. Largësia fizike shpesh përkthehet në distancë emocionale dhe seksuale.

Si ata mbajnë dorën tuaj

Veçanërisht burrat, kur mbajnë dorën tuaj është një tregues domethënës. Ndërthurja e gishtave do të thotë se ata janë shumë erotikë; nëse ata prekin çdo pjesë të dorës tuaj, shprehin një dëshirë për t’u lidhur fizikisht dhe emocionalisht me ju. /telegrafi/.