Jepni fund dhimbjeve në nyje me këtë formulë

Ngurtësim dhe ënjtje e nyjeve, dhimbje në nyje, lodhje e shpejtë, humbje peshe janë vetëm disa nga simptomat e sëmundjes në rritje – artrit reumatoid. 


Në shumicën e rasteve, sëmundja është progresive, shumë e dhimbshme dhe kufizon lëvizjen tek pacientët. Edhe pse ndaj artritit janë më të ndjeshëm të moshuarit, të moshës 50 vjet, ka pasur një rritje të pacientëve të moshës 30 vjeçare të prekur me këtë sëmundje, transmeton Reporteri.net

Predispozita gjenetike dhe aktiviteti fizik i pamjaftueshëm janë një nga faktorët kryesorë të rrezikut për sëmundjen. Lajmi i mirë është se ka një përzierje perfekte prej 7 përbërësve, që janë provuar të jenë mjaft efektivë për t’ju kthyer shëndetin, forcën dhe lëvizshmërinë e nyjeve dhe eshtrave tuaja.

Formula super e fuqishme me veprim të trefishtë për nyje dhe eshtra është ajo e Dr. Viton Movens!

Formula super e fuqishme ka efektin e mëposhtëm:

– Redukton dhimbjen, ngurtësimin dhe ënjtjen e nyjeve

– Ndihmon në shërimin e osteoartritit dhe artritit reumatoid

– Rrit elasticitetin e nyjeve dhe ligamenteve

– Redukton pezmatimin

– Zvogëlon rrezikun nga ndezja e muskujve

– Lehtëson lëvizjen

– Forcon kockat

Ky kombinim unik është aleati më i mirë në luftimin e dhimbjeve të nyjeve dhe kockave./Reporteri.net