Mos e hidhni asnjëherë lëkurën e mollës, këto janë përfitimet që ju sjell për shëndetin

Molla posedon aftësinë për të ulur presionin arterial sepse përmban flavonoide.


Ndërkohë, lëkurat e mollës mund të ndihmojë rregullimin e hormoneve të lidhura me presionin tuaj të gjakut.

Më poshtë gjeni disa përfitime të tjera që ju mund të merrni nga konsumimi i lëkurës së pemës në fjalë:

-Detoksifikon mëlçinë tuaj

-Ul nivelin e kolesterolit të keq

-Është plot me vitaminë B12 kështu që do t’ju ndihmojë kundër pagjumësisë.

-Ul ethet

-Lufton kapsllëkun dhe diarenë

-Ajo stimulon prodhimin e lëngjeve të stomakut kështu që është e mahnitshme kundër ulçerës dhe gastritit.

-Lëkura e mollës është plot me fosfor kështu që është e mahnitshme kundër problemeve me kujtesën.