Pa ta jeta do të kish qenë e zbrazët: Baballarët meritojnë tërë respektin e kësaj bote

FALEMINDERIT për të gjithë baballarët që janë një prind i vërtetë, jo vetëm një dado. Për ata që punojnë shumë çdo ditë dhe gjithmonë gjejnë kohë për familjen e tyre. Për ata që nuk heqin dorë, pa marrë parasysh se çfarë ndodhë. Le të flasim edhe për baballarët beqarë që shpesh nuk dinë madje sesa të përsosur janë.

Bright Side dëshiron të veçojë disa gjëra të rëndësishme për tua kujtuar baballarëve se ata meritojnë shumë më shumë respekt sesa ata që marrin.

Babai është një prind i nënvlerësuar

Prindërit kujdesen për fëmijët e tyre së bashku që nga momenti i arritjes në këtë botë. Sidoqoftë, baballarët shpesh nuk respektohen sa duhet për rolin e tyre, ndryshe nga nënat, transmeton Reporteri.net. Më shumë thirrje telefonike u bënë në ditën e nënës sesa në çdo festë tjetër, përfshirë Ditën e Babait. Një sondazh i vitit 2019 zbuloi se më shumë njerëz planifikojnë të festojnë Ditën e Nënës sesa Ditën e Babait dhe të shpenzojnë më shumë para në këtë ditë sesa në ndonjë tjetër.Kjo është plotësisht dekurajuese, veçanërisht për baballarët që punojnë shumë për familjen e tyre. Shoqëria e imponon këtë mendim se nëna është më e rëndësishme se babai. Në rastet kur prindërit luftojnë për kujdestarinë e fëmijëve, shumica e gjyqtarëve favorizojnë nënën.

Etërit sakrifikojnë po aq sa nënat

Baballarët janë po aq të mrekullueshëm sa nënat. Janë ata që punojnë shumë, megjithëse mund të mos u pëlqejë puna që e bëjnë. Etërit sigurohen që familja e tyre të ketë gjithçka. Dhe pas një dite të vështirë në punë, ata gjithmonë e gjejnë veten duke ndihmuar nënën përreth shtëpisë dhe fëmijëve. Ndonjëherë janë ata që qëndrojnë në shtëpi dhe kujdesen për shtëpinë, në mënyrë që nënat të mund të shkojnë në punë pa kujdes.

Ata kanë superfuqi. Kur shohin që fëmija i tyre do të lëndohet, ata kërcejnë si një hero dhe kujdesen për të. Janë ata që bëjnë gjithçka me fuqinë e tyre për të krijuar një të ardhme më të mirë për fëmijët e tyre.Etërit besojnë në fëmijët e tyre po aq sa nënat.

Për të gjithë baballarët në këtë botë

Për ata baballarë që bëjnë gjithmonë më të mirën për fëmijët e tyre, për ata që qajnë ndërsa shoqërojnë vajzën e tyre në altar, për ata që i mësojnë djemtë e tyre të jenë njerëz më të mirë – FALEMINDERIT. Ata meritojnë çdo respekt. Jeta pa baballarë do të ishte bosh./Reporteri.net