Çfarë po shikojnë më shumë njerëzit në Netflix? Top lista që s’duhet humbur

Netflix ka bërë publike listën e më të ndjekurave në këtë platformë. Renditja nis nga vendi i 10-të në të parin. Nëse po sorollatesh nëpër të dhe akoma s`ke vendosur, hidhi një sy trailerave të më të ndjekurave.


Përpara është fundjava me shi kështu që është fiks koha për filma, serialë e dokumentarë.

Në vendin e parë: “Cold Case Files: Classic”

Në vendin e dytë:“Get Organized with the Home Edit”

Në vendin e tretë:“The American Barbecue Showdown”

Në vendin e katërt:“Cocomelon”

Në vendin e pestë:“The Blacklist”

Në vendin e gjashtë:“Challenger: The Final Flight”

Në vendin e shtatë:“Away”

Në vendin e tetë:“Cobra Kai”

Në vendin e nëntë:“Jurassic World Camp Cretaceous”

Në vendin e dhjetë:“Ratched”