Cilën makinë do ta largonit për të zhbllokuar trafikun?

Nëse ndiheni sikur truri juaj ka nevojë për pak stërvitje, kjo enigmë është mënyra më e mirë për ta mbajtur atë në formë dhe të funksionojë më së miri.


Të punosh më shumë me trurin tënd mund të duket e vështirë në fillim, por kur të merrni përfitimet e mëvonshme do e kuptoni se ja kanë vlejtur të gjitha përpjekjet.

7 vetura janë përballur në një kryqëzim dhe është krijuar një bllokim trafiku. Cila nga makinat është gabim në këtë foto dhe duhet hequr për të zhbllokuar trafikun?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Trafikun e madh e ka shkaktuar makina e me numrin 3. Nëse nuk do ndodheshe ajo makinë, trafiku do ishte i lirë.