Prodhohet shtrati perfekt për “dembelët” dhe adhuruesit e videolojërave

Adhuruesit e videolojërave tani mund të luajnë, hanë, pinë dhe bëjnë gjumë të gjithë e lënë kurrë shtratin e tyre.


Ndërmarrja japoneze e mobilieve Bauhutte po ofron shtratin përfundimtar të lojërave të mbushur me mbajtës të pijeve, hapësirë për tavolina të shumëfishta dhe madje edhe një batanije komode, transmeton Reporteri.net.

‘Zgjohem dhe lëviz nga shtrati në tryezën time. Pse është kaq e komplikuar? Shtretërit e lojërave zgjidhin këtë problem”, thotë Bauhutte e Japonisë në promovimet për shtratin në faqen e saj të internetit.

Shtrati i lojërave, që fillon me një çmim 600 dollarë, do të thotë që adhuruesit e lojërave mund të luajnë pa ndalesë pa u dashur të largohen për ndërprerje të bezdisshme si ngrënia ose gjumi – vetëm nevoja personale mund t’i joshë ata të largohen pasi shtrati aktualisht nuk përmban një banjë. /Reporteri.net