Zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Nëse dëshironi të dini se mund ta kuptoni kur një iPhone është origjinal ose fals, duhet ta kontrolloni numrin e serisë të tij.


Për ta kontrolluar numrin serisë, ju mund të:

Shkoni në Settings

Më pas të shkoni në General

Pastaj tek About

Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin e serisë (Serial Number)

Shënoni numrat dhe kontrollojeni vërtetësinë e tyre tek ky link:https://checkcoverage.apple.co… numrin e serisë.

Nëse thotë se numrat janë jovalid, atëherë iPhone i juaj është fals.Nëse ju del mesazhi që thotë “Na vjen keq por ky numër serie nuk është valid”, atëherë ka shumë gjasa që celulari juaj të jetë fals.