12 kg marijuanë në shtëpi, arrestohet shqiptari në Itali

Një 43-vjeçar është arrestuar pasi në shtëpinë e tij janë gjetur 12 kg marijuanë. Ai është Rudmir Tatari, 43-vjeç.


Droga ishte e ndarë në 60 mijë doza të vogla që nëse do të hidhej në treg do të kapte vlerën e 300 mijë eurove, raporton shqiptarja.com.

Karabienieri bëri një kontroll të imtësishëm në shtëpi, dhe falë qenve u zbulua se droga ishte futur në disa kuti kartoni, që më parë ishin përdorur për të mbajtur pajisjet elektroshtëpiake.