16 vjeçari shpërthen në lotë në ditën e tij të parë në një prej burgjeve më famëkeq në Amerikë

Një adoleshent i cili u përjashtua dy herë nga shkolla dhe u arrestua në moshën 16 vjeçare shpërtheu në lot në ditën e tij të parë brenda një prej burgjeve më të vështira të Amerikës.


Hugh Connell, nga qyteti i vogël Harborough në Leicestershire, e kishte shumë të vështirë në ditën e tij të parë brenda burgut të Qarkut Brevard të Flordias, shkruan Daily Mail, transmeton Reporteri.net.

Ai është një nga tetë adoleshentët e mbyllur në burgun ku strehohen vrasësit dhe përdhunuesit.

Një dokumentar i realizuar së fundmi për Channel 4 ndjek adoleshentët – të përbërë nga gjashtë djem dhe dy vajza – pasi ata janë të detyruar të ecin në pranga dhe pastaj të takohen me të burgosurit e tjerë.

Burgu Brevard është i rrethuar gardhe tela dhe pranë ndodhet një kënetë me aligatorë. Të rinjtë kalojnë shtatë ditë të mbyllur brenda, duke jetuar pranë 1600 të burgosurve të tjerë fajtorë për një numër krimesh të rënda. /Reporteri.net

An officer squares up against one the teens in the recreation ground as they perform press ups

Six males and two females are sent to the tough jail for a week of 'radical' intervention

A guard shouts in the face of one of the young 'inmates' after they change into their black and white prison outfits