Australia goditet nga Cikloni Trevor, pritet një tjetër stuhi e fuqishme

Një ciklon i madh ka goditur bregun verior të Australisë, duke sjellë shira dhe erëra deri në 250km/h.


Cikloni Trevor është stuhi e kategorisë së katërt dhe zyrtarët kanë shpallur gjendje emergjence në disa zona.

Një stuhi tjetër, Cikloni Veronika thuhet se do të godasë bregun perëndimor të vendit.

Mijëra australianë kanë evakuuar shtëpitë e tyre në përgatitje për dy ciklonet potencialisht shkatërruese.

Priten erëra shkatërruese, shira dhe valë të mëdha që mund të shkaktojnë përmbytje të mëdha.