Biden uron festën e Kurban Bajramit: Kaloni një festë të sigurt dhe të mrekullueshme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, u ka uruar të gjithë muslimanëve festën e Kurban Bajramit.


Presidenti amerikan në një postim në Facebook shkroi se ai dhe gruaja e tij, Jill Biden, u dërgojnë përshëndetjet më të ngrohta të gjithë atyre që e festojnë këtë festë.

“Unë dhe Jill (bashkëshkortja) u dërgojmë përshëndetjet më të ngrohta atyre që festojnë Kurban Bajramin. Traditat e Bajramit dhe ritualet e Haxhit janë një kujtesë për rëndësinë e sigurimit të atyre më pak fat dhe rrënjëve të përbashkëta të besimeve Abrahamike të botës. Kaloni një festë të sigurt dhe të mrekullueshme”, shkroi ai në Facebook.