Demostrata në Nigeri, policia qëllon për vdekje protestuesit

Protestuesit janë qëlluar për vdekje nga policia në Nigeri.


Sipas BBC, rreth 20 persona kanë humbur jetën dhe 50 të tjerë janë plagosur gjatë protestave kundër brutalitetit policor.

Mësohet se policia ka qëlluar mbi ta në qytetin e Lagosit, ku edhe po zhvillohej protesta.

Protestat vazhdonin prej dy javësh, teksa policia ka monitoruar e armatosur të gjithë rrugëtimin e saj.