Dramë në Aeroportin e Spanjës: Mbreti spanjoll mbeti i bllokuar për disa orë në aeroplan

Vizita e mbretit spanjoll Philip VI në Argjentinë filloi keq pasi mbreti dhe gruaja e tij duhej të prisnin për disa kohë në avionin e tyre pasi  mbërritën në aeroportin e Buenos Aires në natën e së dielës.


Avioni mbretëror kaloi rreth 15 minuta duke pritur për të arritur në destinacionin e tij pas uljes. Më pas,  anëtarët e familjes mbretërore kaluan pothuajse një orë të bllokuar në aeroplan për shkak se shkallët për të zbritur nuk ishin të përshtatshme, transmeton Reporteri.net

Ky incident bëri që mbreti spanjoll së bashku me gruan dhe ekipin e tij të mbesin të bllokuar për disa kohë në aeroportin e Buenos Aires. Fillimisht, u sugjerua edhe që aeroplani të rikthehej në një aeroport të posaçëm në kryeqytet, por më pas u gjet një zgjidhje e përshtatshme. /reporteri.net