Erdogan merr vaksinën anti-Covid

Presidenti i Turqisë, Recep Tayip Erdogan, ka marrë dozën e vaksinës kundër koronavirusit.


Ai është vaksinuar bashkë me 254 punëtorë shëndetësorë këtë të mërkurë.

“Si pjesë e programit të suksesshëm të vaksinimit, 254 punëtorë shëndetësorë kanë marrë dozën e parë. Edhe unë iu bashkova atyre”, ka shkruar Erdogan në Twitter.

“Shpresojmë dhe synojmë që t’i vaksinojmë të gjithë qytetarët tanë për një periudhë shumë të shkurtër”.

“Paçi fat”, ka shkruar ai.