Hapen baret dhe restorantet në Greqi

Rihapen pas shumë muajsh restorantet, kafenetë dhe baret e Greqisë, por me kufizime, duke përfshirë mbylljen e hershme, në orën 22:45.


Sipas një vendimi të qeverisë greke, bizneset e ndryshme të shërbimeve të ushqimit dhe pijeve do të lejohen të shërbejnë vetëm në ambiente të hapura të paktën deri më 10 Maj.

Por, kushtëzimet si pasojë e pandemisë së COVID-19 janë të dukshme pasi të gjithë stafet dhe pronarëve që punojnë në këto ambiente do t’u kërkohet të kryejnë teste antiCOVID, ndërsa vetëm klientët e ulur mund të shërbehen.