I kërkoi të zbatonte rregullat anti-Covid, burri grushton policen në mes të rrugës

Një ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur në Australi, ku një burrë ka dhunuar në mënyrën më të rëndë të mundshme policen, e cila po kryente detyrën saj.


Daily Mail njofton se policja kishte kërkuar nga burri të respektonte masat anti-Covid, ky i fundit ka refuzuar dhe ka sulmuar policen në mes të rrugës.

Reklamë

Autori 43-vjeçar u arrestua nga policia për sulmin e dhunshëm ndaj polices dhe për thyerje të rregullave anti-Covid.