ISIS-i në grahmat e fundit, dalin pamjet e para të dorëzimit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë bërë të ditur se kalifati i Shtetit Islamik ka marrë fund, pasi militantët e këtij grupi janë mposhtur.

ISIS ka kontrolluar rreth 88 mijë kilometrash katror që shtrihej në Siri dhe Irak.

Forcat Demokratike Siriane ia kanë ngritur flamujt e fitores në fshatin e fundit që kontrollohej nga ISIS, në Baghu.

Në media janë publikuar edhe pamjet e dorëzimit të ISIS në këtë fshat.