Koronavirusi nuk kursen as politikanët. Ministri i Brendshëm i Australisë rezulton pozitiv, shtrohet në spital

Ministri i Brendshëm i Australisë Peter Dutton është prekur nga koronavirusi dhe këtë gjë ai e ka bërë me dije vetë përmes rrjeteve sociale.


“U zgjova sot në mëngjes me dhimbje fyti dhe me temperaturë. Menjëherë jam drejtuar për në spital, ku rezultova se isha pozitiv ndaj koronavirusit”, nënvizon ai.

Dutton është shtruar menjëherë në spital, ndërsa kishte pak kohë që ishte kthyer nga SHBA-të.