Miliarder, biznismen i suksesshëm, president i shtetit më të fuqishëm në botë – por kjo është fusha ku Trump po ashtu mund të kishte sukses absolut

Donald Trump ka kaluar shumë profesione nëpër jetë: miliarder dhe biznesmen i suksesshëm, brend botëror, yll i një numri të madh të reality show dhe natyrisht aktualisht president i shtetit më të fuqishëm në botë.

Por, a e dini se në cilën sferë ishte shumë i suksesshëm presidenti Trump gjatë shkollës së mesme?

Ted Levinj, shoku i Trumpit nga shkolla e mesme, në një intervistë të mëparshme ka rrëfyer se Trump ishte edhe atlet i suksesshëm dhe se madje mund të ishte profesionist edhe në bejsboll, transmeton Reporteri.

Trump ishte tip sportiv dhe shumë i sukseshëm në futboll dhe bejsboll.

“Ai ishte më i miri, sportist i mirë, sportist i madh. Mund të bëhej profesionist në këtë fushë”, kishte rrëfyer atë kohë Levinj. /Reporteri.net/.