Nuk është Trumpi presidenti më i paguar në botë

Austria është shteti, i cili paguan më shumë presidentin e vendit, me një pagë vjetore prej 404.466 dollarë.


Më pas vjen Donald Trump, me pagë vjetore 400.000 dollarë.

Bie në sy fakti që Islanda e paguan më shumë presidentin, sesa Gjermania, Italia dhe Franca, shkruan Rel.

Presidenti rus, Vladimir Putin, në vit merr 134.000 dollarë.