Pamje shqetësuese në Wuhan: Të rinjtë të ngjitur njëri me tjetrin në klubet e natës

Wuhani shihet si vendi i origjinës së koronavirusit, ndonëse kjo s’është konfirmuar ende zyrtarisht.


Nga qyteti kinez ku vdiqën mbi 965 mijë njerëz nga COVID-19, së fundmi kanë dalë disa pamje shqetësuese, ku shihen qindra të rinj duke festuar ngjitur me njëri-tjetrin, transmeton Exress.

Jeta e natës po zhvillohet pa problem nga të rinjtë në Wuhan, të cilët madje nuk mbajnë as maska, as distancë, dhe në disa raste shihen duke u puthur me njëri-tjetrin.

Kështu, duket se qyteti nga i cilin gjatë dimrit dilnin imazhet trishtuese me viktima nga COVID-19 në mes të rrugës, tani është shndërruar tërësisht.