Policia gjermane godet rrjetin e abuzimit seksual të fëmijëve me 400 mijë përdorues

Policia gjermane i ka arrestuar tre persona përgjegjës për një nga platformat më të mëdha në botë që përmban materiale me abuzim seksual të fëmijëve.


Platforma e internetit e njohur si Boystown ka 400 mijë përdorues të regjistruar, shkruan CNN.

Të gjithë të dyshuarit janë shtetas gjermanë. Sipas Europol, të hënën në 40 vjeçar është arrestuar në qytetin gjerman të Paderborn, një 49 vjeçar është arrestuar në Munih dhe një 58 vjeçar në Paraguai.

Ndërsa personi i katërt, një burrë 64 vjeçar nga Hamburgu është arrestuar nën dyshimin se ishte një nga përdoruesit më aktiv të faqes.