Shkon në 33 numri i të vdekurve në Gjermani nga përmbytjet

Ka shkuar në 33 numri i të vdekurve në Gjermani nga përmbytjet për shkak të motit të keq.


Shumë të tjerë janë raportuar të zhdukur.

Kancelarja Angela Merkel është shprehur e shokuar me ngjarjet.

“Jam e shokuar me katastrofën që shumë njerëz janë përmbytur shumë njerëz. mbështetja ime shkon me të gjithë familjarët e të vdekurve dhe atyre të zhdukurve”, ka thënë ajo.