Silvio Berlusconi lirohet nga spitali

Ish-kryeministri italian, Silvio Berlusconi, është liruar nga spitali në Milano, në ambientet e të cilit ishte shtrirë nga 30 prilli.


”Jam mirë, do të bëj fushatë elektorale. Kam pasur shumë frikë”, ka deklaruar lideri i Forcës Italiane.

Ai ka thënë se shumë gjëra që kanë ndodhur kohët e fundit e kanë bërë të mendojë që ka arritur në fund të rrethit.

”Në fakt kam pasur një kthesë mahnitëse”, ka pohuar ai.

Duke takuar gazetarët nga jashtë spitalit, Berlusconi ka folur rreth kushteve të tij, duke nënvizuar që të gjitha vlerat themelore janë në vend.

Më pas është rikthyer për të folur rreth politikës.

”’Kam premtuar që do kurohem, do bëj fushatë elektorale dy javët e fundit para votimit, kështu mund të vendosem në kontakt me italianët dhe për t’i bërë të kuptojnë rreth situatës ku jemi”.

”Një situatë e një shqetësimi të gjerë”, është shprehur lideri i Forcës Italiane, ndërsa shtoi se për të do mjaftojë të bëjë fushatë elektorale përmes gazetave, radiove dhe televizionit”

”Objektivi im është të gjejmë një maxhorancë të re”, është shprehur ai, transmeton klankosova.

Berlusconi ka shpjeguar se objektivi i Forcës Italiane është ajo e të gjeturit një mazhorance të re.