Tensionet në Venezuelë: Ndërpritet transmetimi i CNN

Në Venezuelë janë duke vazhduar protestat masive kundër dikatorit Maduro.


CNN International deri tani ka qenë duke mbuluar ngjarjet, por transmetimi i tyre për momentin është shkëputur.

CNN ka marrë kritika të ashpra në wëitter nga figura të ndryshme, pasi që protestës së organizuar nga Guaido në titujt e tyre u janë referuar si ‘grusht shtet’.

“Disa nga raportimet më të turpshme ndonjëherë nga @ CNN deri tani. Duke e quajtur atë që po ndodh në #Venezuela një “grusht shtet të armatosur”. Përpjekjet e Guaido mbështeten pothuajse nga çdo komb në rajon. Groteske.”

“Sapo ndodhi. CNN pa turp e quan “përpjekje grusht shteti atë që po ndodh sot në #Venezuelë. Guaido njihet si kryetar i përkohshëm legjitim i Venezuelës me kushtetutë, mbi 50 vende dhe OAS” janë disa nga shkrimet.