Tërmet, evakuohet qyteti në Australi

Disa ndërtesa në qendër të Darvinit, në veri të Australisë, janë evakuuar pas një tërmeti të fortë të magnitudës 7.1 të regjistruar në Indonezi.


Mediat ndërkombëtare e raportojnë atë. Banorët e qytetit australian kanë dëshmuar për mediat sociale se kanë parë ndërtesa që lëkunden dhe tavolinat që dridhen.

Megjithatë deri në këto momente nuk ka njoftime për dëmtime dhe lëndime ose një paralajmërim për tsunami në Australi.