Tre të vdekur si pasojë e zjarreve në qytetin bregdetar të Turqisë

Tre qytetarë kanë humbur jetën dhe 122 të tjerë janë prekur nga zjarret në Manavgat të Turqisë ndërsa trajtimi i 58 personave është duke vazhduar.


Përpjekjet për të vënë nën kontroll zjarrin po vazhdojnë me 1,832 personel, 3 avionë, 29 helikopterë dhe 458 makina zjarrfikëse, shkruan Anadolu Agency.

Turqia po lufton me zjarret që kanë shpërthyer në 41 zona të ndryshme kohët e fundit, 31 prej tyre janë vënë nën kontroll.