Trumpi e konfirmon vdekjen e liderit të ISIS-it, ai është vrarë nga një aksion amerikan

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump, përmes një konference për media ka konfirmuar se është vrarë lideri i ISIS-it Abu Bakr al-Baghdadi.


Trump tha se ai është vrarë nga një aksion që është organizuar mirë nga forcat speciale amerikane në Siri.

Ky aksion u organizua me ndihmën e forcave kurde dhe është cilësuar si një prej më të mirave kundër udhëheqësve të Shtetit Islamik.