Udhëtimi i ‘vdekjes’, miliarderi danez humb tre fëmijët nga sulmet në Sri Lanka

Miliarderi danez, Anders Holch Povlsen ka humbur tre, nga katër fëmijët gjatë sulmeve Sri Lanka.


Miliarderi danez, Anders Holch Povlsen ka humbur tre, nga katër fëmijët gjatë sulmeve Sri Lanka. Familja kishte zgjedhur që të kalonte Pashkët në Sri Lanka, por ky udhëtim rezultoi tragjik për ta. Lajmi është zyrtar, e ndërsa emrat e fëmijëve nuk janë bërë publike.

Povlsen zotëron zinxhirin ndërkombëtar të veshjeve “Bestseller”, si dhe ëshhtë aksioner në kompaninë gjigante të veshjeve ” Asos”

“Për fat të keq lajmi është i vërtetë”, u shpreh një nga zëdhënësit e “Bestseller”.

Numri i të vdekurve nga sulmet ka shkuar në 300, e ndërsa Policia ka arrestuar 24 vetë, por askush nuk ka marrë përgjegjësinë.

Pjesa më e madhe e të vrarëve mendohen të jenë shtetas të Sri Lankës, por edhe shtetas të tjerë të cilët kishin shkuar për të festuar Pashkët.