1061 gjoba në trafik dhe 3 gjoba anti-Covid gjatë 24 orëve

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 1 mijë e 61 gjoba në trafik.


Lajmi është konfirmuar nga Policia, shkruan Reporteri.net.

Po ashtu është bërë e ditur se janë evidentuar 64 aksidente, 19 prej tyre me të lënduar.